Get to know: Darina Nykl

Get to know is mijn nieuwe categorie waar je ook andere bloggers kan leren kennen. Vandaag praten we met Darina van DarinaNykl.com

Ben je nieuwsgierig naar mijn vorige artikel uit deze reeks? Klik dan hier.

Wie ben jij en wat is je blognaam?

Ik ben Darina Nykl en ik blog onder mijn eigen naam op darinanykl.com

Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik las al veel blogs en was erg nieuwsgierig naar hoe het zou zijn om zelf te gaan bloggen. Ook houd ik enorm veel van schrijven en fotograferen. Ik ben begonnen met het bloggen in het Engels maar sinds vorig jaar oktober blog ik in het Nederlands. Ik ben nog steeds blij met deze beslissing omdat ik nu meer mijn gevoel in woorden kan uiten.

Wat was je allereerste artikel?

Dat was op 6 september 2014 en had als titel: A New Start. Maar omdat ik mijn Engelse artikelen aan het omzetten ben momenteel naar het Nederlands, zal ik ook mijn allereerste Nederlandse blog vermelden: Ik zit in dubio: Engels blijven bloggen of toch overstappen naar Nederlands?

Welk artikel moeten wij echt lezen?

Mijn allereerste echte persoonlijke blog, waar ik heel lang over nagedacht heb, of ik me echt kwetsbaar moest opstellen. Het gaat over mijn gewichtsprobleem en hoe ik het afvallen wil aanpakken. De titel is: Persoonlijk | Een nieuwe levensstijl.

Wie is jouw grootste voorbeeld in de blogwereld?

Het eerste blog dat ik ging volgen was “Paris in Four Months” van een Zweedse die naar Parijs verhuisde om haar dromen na te jagen. Heel inspirerend en ze maakt prachtige foto’s!

Waar schrijf jij het meeste over?

Op mijn blog lees je voornamelijk artikelen over Parijs, mode & lifestyle en soms een persoonlijk artikel.

Wie ben je buiten je blog?

Ik ben iemand die erg van wandelen, reizen, winkelen, lezen en schrijven en Italiaans eten houd.

Studeer of werk je? Wat doe je precies?

Naast het bloggen en het schrijven van mijn boek werk ik fulltime als secretaresse in een ziekenhuis.

Waar in NL woon je? – Hoeft uiteraard geen specifiek adres te zijn en als je de plaatsnaam niet wilt noemen, mag het ook een provincie zijn –

Ik woon in Dordrecht.

Heb je een doel voor over een paar jaar?

Mijn doel is om mijn blog te laten groeien en dat ik hierdoor interessante projecten zou kunnen doen.

Maak jij je foto’s met een speciaal aangeschafte camera?

In principe maak ik de meeste foto’s met mijn Iphone 8. Soms maak ik foto’s met de Nikon Coolpix S9595.

Heb je nog tips voor andere bloggers?

Wat ik heb geleerd en andere bloggers graag zou willen meegeven, is dat je je niet moet vergelijken met anderen. Dit is misschien lastig, gezien de social media, maar onthoud dat jij uniek bent en je eigen moet gaan.


Ben je nieuwsgierig geworden naar de blog van Darina? Klik hier dan snel door naar DarinaNykl.com!

Wil jij nou ook meedoen aan Get to know? Stuur dan even een mailtje naar info@sylvahna.nl en wie weet sta jij binnenkort ook hier wat leuks over jou en jouw blog te vertellen!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.