Fluwelen banken & fauteuilles

Dit is echt een woontrend van de laatste tijd, maar wauw wat vind ik dit mooi! Het is dat ik geen nieuwe bank nodig heb en rekening moet houden met Sebastiaan zijn smaak, maar anders had er zeker al één bij ons thuis gestaan! Ik laat jullie even de mooiste velvet-meubels zien.

Banken

Dat is toch fantastisch? Ik vind ze zo mooi! Dit zijn echt de mooiste kleuren die ze hebben. Ik denk dat als ik een kleur zou moeten kiezen – dit is btw dezelfde bank, alleen in verschillende kleuren, naast deze hebben ze nog wel 10 andere kleuren – dat ik voor de groene zou gaan. Wat jij?

Fauteuil

Dan komen we bij de stoelen en deze hoort bij de bank, dusja.. Die kon ik niet NIET laten zien, zeg maar.

Heb je ooit zo een uitnodigende stoel gezien als deze roze?

Eetkamerstoelen

Ja, ja. We zijn nog niet klaar! Die eetkamerstoelen vind ik namelijk ook fantastisch! En hoe leuk is het om ze in verschillende kleuren te nemen? Wie heeft ooit bepaald dat alles maar één kleur mag zijn? Dan kies ik voor deze stoelen bij elkaar:

En voor iedereen die denkt “Drie verschillende kleuren, dat ziet er toch niet uit?”:

Wat vind jij van deze trend?

* Dit is géén gesponsord bericht. Ik vind hun spullen gewoon prachtig!
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   22 november 2018 / 20:30

   Dat zou kunnen, maar zelf denk ik het niet. Ik heb hier altijd al wel een beetje van gehouden. Het ligt er natuurlijk ook aan wat je stijl is 🙂

 1. 21 november 2018 / 07:27

  Wij hebben twee roze fluwelen zetels. Alez niet exact hetzelfde model als die die jij toont maar wel gelijkend. Ben er nog altijd heel erg blij mee en ze passen perfect in ons interieur! Zo’n donkergroene vind ik zelf ook wel mooi en dat oker eigenlijk ook. Haha 😀
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Geruststellende gedachten.My Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   22 november 2018 / 20:31

   Ja, fantastisch! Mooi man. Bij mij zullen ze waarschijnlijk nooit de vloer raken, want mijn man houdt er totaal niet van 🙁

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.