Fleur je huis op met een bos vrolijke bloemen

Als ik in huis ergens van hou, is het wel van verse, nieuwe bloemen! Ze kunnen de boel zo onwijs opvrolijken en mooier maken. Ik word echt gelukkig van een paar mooie bloemen in huis. Afgelopen weekend heb ik weer een bos samengesteld en vandaag laat ik deze aan jullie zien!

Veel kleur

Deze keer heb ik gekozen voor veel kleur. Ik ben echt gek op veel kleur en wat hadden ze daar een aantal prachtige kleuren staan. Als ik heel eerlijk ben vind ik dit ook echt kleuren die heel mooi zouden zijn op een bruiloft. Het zijn romantische kleuren, maar de bloemen zijn dat zeker ook.

Pioenrozen

Ja, deze wilde ik er zeker weten in hebben! Al een week wil ik ze ergens kopen, maar ik kom er steeds niet aan toe. Ze moesten er nu in. Ik kon kiezen tussen deze mooie felle roze kleur of een pastelroze, maar ik vond deze mooier bij dit boeket staan. Als ik losse pioenrozen had gekocht, dan was ik waarschijnlijk voor de pastelroze gegaan.

Rozen

Gewone rozen vind ik normaal gesproken ook echt supermooi, maar toen ik deze kleur zag was ik echt verliefd. Wat een onwijs gave kleur! Rood die overloopt via het oranje naar geel. Ben ik de enige die hier zo enthousiast over is? Nee toch?

Flower unknown

Ik wilde er ook echt persé een paarse bloem in. Maar geen gewoon paars, maar echt een mooie paars die eruit springt. Daar heb ik deze voor uit gekozen. Ik vind hem prachtig en maakt het kleurige boeket echt af! De naam van deze bloem is alleen een mysterie. Ik heb er niet op gelet en op internet kan ik hem nergens terug vinden. Iemand een idee?

Heb jij vaak bloemen thuis staan? Koop je ze weleens voor jezelf of eigenlijk alleen maar voor anderen?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

7 Reacties

  1. 12 juni 2018 / 15:36

    Bloemen vind ik ook heel leuk in huis. Ze kunnen een kamer in een wip opfleuren 🙂

  2. 12 juni 2018 / 22:27

    Super mooie bloemen. Ik word altijd zo blij van een fijn bos bloemen. Ik koop ze altijd veel te weinig.

  3. 13 juni 2018 / 07:04

    Ik koop dus echt te weinig bloemen voor mezelf… En als ik een bos in huis heb staan vind ik het zo mooi dat ik altijd denk dat moet ik vaker voor mezelf kopen. Ik geef ze wel vaal cadeau..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.