Fashion: Amazing jewelry

Een tijdje geleden had ik weer zo een gigantische shop-drang-dag. Precies op diezelfde dag leerde ik Amazing Jewelry kennen. Dat is nooit goed voor de portemonnee natuurlijk, haha. Ik heb me redelijk in kunnen houden, maar heb toch nog wel een onwijs leuk kettinkje gekocht en deze ga ik jullie vandaag laten zien!

 

 

 

Ik heb geprobeerd om de ketting in alle mogelijke manieren aan jullie te laten zien. Hopelijk is dat een beetje gelukt. De sluiting vind ik trouwens niet ideaal. Toen ik nog mijn acryl-nagels had, had ik dus echt iedere keer ruzie met die sluiting.

Eigenlijk wilde ik al heel lang een gouden kettinkje met hangertjes en een zwart glinstertje eraan, dus toen ik deze voorbij zag komen was ik verkocht!

Deze ketting kost € 50,- en kan je kopen via deze link van Amazing Jewelry.

Verder hebben ze uiteraard ook nog andere dingen in hun collectie. Denk aan ringen, armbanden, oorbellen etc. Hieronder even een greep uit hun collectie:

 

  

 

Pssst! Voor meer informatie kan je gewoon de foto aanklikken!

Ja ik zou hier nog wel een eeuwigheid kunnen shoppen, maar omdat de prijzen redelijk aan de hoge kant liggen word dat hem niet voor mij. Anders moet ik weer dingen van mijn bucketlist laten schieten en dat wil ik dus niet!

Oh ja, even tussen jou en mij.. Ik kom er dus echt net pas achter dat er ook een armbandje is van dezelfde collectie als mijn ketting! Nu moet ik me dus echt heel erg in proberen te houden, want hoe gaaf zou die in combinatie bij mijn ketting staan? Love it!

Nog even een tip trouwens voor jullie van mijn kant: ze doen aan 3 voor 2. Dat betekend dus dat jij 3 sieraden kunt kopen en de goedkoopste hiervan gratis krijgt! Beetje stom dat ik dat toen niet heb gedaan, maar ik had alweer teveel geld uitgegeven en meer dan € 50 mocht het dan ook niet worden.

Wat vinden jullie van de sieraden van Amazing Jewelry? Zou je er iets kopen? Waarom wel/niet?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

21 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:04

   Prachtig zijn ze hè? 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:05

   Dank je wel, Darina!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:05

   Dank je wel, Kiki! Lief van je 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   21 mei 2018 / 15:13

   Dank je wel!

 1. 19 mei 2018 / 11:19

  Die zien er best leuk uit – ik maak zelf juwelen met kleine kraaltjes 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   21 mei 2018 / 15:14

   Leuk dat je ze zelf maakt! Draag je je zelfgemaakte sieraden ook?

 2. 19 mei 2018 / 12:22

  Het zijn heel sierlijke en fijne juweeltjes! Je ziet er een heleboel in die stijl tegenwoordig.

 3. 19 mei 2018 / 18:40

  ik vind ze wel mooi, maar zeg maar van een afstand…ik ben niet zo’n goud type

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   21 mei 2018 / 15:16

   Ze hebben uiteraard ook andere sieraden en niet alleen goud 🙂

 4. 21 mei 2018 / 11:37

  Helemaal mijn ding, ik hou van fijne juweeltjes, al kies ik zelf eerder wel voor zilver!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.