Events; Kingsland Festival

Op Koningsdag liep ik lekker de hele dag op het mooie festival Kingsland in Oldenzaal. Hier hebben we keihard gefeest en geproost op ons Willempie!

  

Halloooooo allemaal! Wat fijn dat je er bent. Ik vind dit een hele leuke foto van mezelf, valt dat op? Ik dacht “ik plaats hem gewoon 3 keer naast elkaar, want dat kan gewoon. Dit is mijn blog, dus ik bepaal dat. HA!”

 

Ons eerste drankje van de dag! Daar moet even op geproost worden natuurlijk! Ik nam één wijntje en dronk de rest van de avond cola, omdat ik terug ging rijden 🙂

 

Daar zat ik dan aan m’n lekkere colaatje. Goed bezig, Syl! Dat dacht ik 🙂 Daarna even met m’n vriendinnetje op de foto waar ik blijkbaar enorm enthousiast over ben hahaha wat een kop!

Aan het einde van de set van Nicky Romero bij de mainstage deed hij even een hele mooie tribute aan Avicii! Dit is niet mijn filmpje, maar ik had het mooie moment helaas gemist. De eer is dus aan Tess Kleinsman!

Jaaaa en toen kwam Armin van Buren aan in z’n helikopter en ook dat werd uiteraard weer een waar feestje!

 

Zie je die mooie lucht? Wauw! Die MOEST op de foto ♥

Oh en toen was het alweer donker! Ik heb een supermooie dag gehad bij Kingsland Twente en volgend jaar ben ik zeker weer van de partij!
Oja, mocht je nieuwsgierig zijn hoeveel ik die dag heb gelopen.. Bizar veel:

Hoe was jullie Koningsdag?

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.