DIT WAS 2018

Wow! De laatste dag van 2018 is alweer aangebroken. Vandaag even een klein overzichtje van de bijzondere dingen die in 2018 gebeurd zijn. Helaas niet alleen positieve dingen, maar dat hoort er gewoon allemaal bij!

 • Carrière switch gemaakt naar Intercedent. Iets wat ik echt veeeeel eerder had moeten doen!
 • Helaas is het bij mijn eerste werkgever alweer tot een einde gekomen, dus we gaan nu op zoek naar een nieuwe werkgever om 2019 goed te beginnen!
 • Ik ben op TV geweest! Op SBS 6 was ik te zien bij “Wat is de uitslag”. Hier werd ik gevolgd tijdens mijn borstverkleining.
 • Mijn YouTube kanaal gestart en begonnen met vloggen, wat ik echt SUPERLEUK vind. Sinds een paar maanden heb ik hier ook een goede camera voor en vind ik het heerlijk om te vloggen. Tot op heden heb ik al 27 abonnees mogen verwelkomen 🙂
 • Mijn eigen webshop Fashion Starts Here is online gekomen, waar ik super enthousiast over ben! Helaas loopt hij nog niet heel goed, maar ik hoop daar in 2019 verandering in te zien.
 • Onze allereerste wintersport samen met vier andere vrienden en het was te gek! Ik ben al eens geweest toen ik nog jong was, maar voor Sebastiaan was het echt de allereerste keer. Het was zo ontzettend leuk!
 • Onze volgende wintersport geboekt 🙂 Volgend jaar gaan we naar Vandans! Onwijs veel zin in!
 • Onze eerste paar skischoenen aangeschaft! Oh, wat zijn ze onwijs gaaf! Ik kan niet wachten tot we ze mogen testen!
 • We mochten eindelijk onze eerste kerst volledig samen vieren. En dat na 6,5 jaar!

Hoe was jullie jaar?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

2 Reacties

 1. chucky1012
  31 december 2018 / 06:02

  Goedemorgen….
  Zoveel moois…. 👌🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
  Het komend jaar zal nog veel beter worden….

  Een fijne jaarwisseling 🎇🎆✨🎇🎆✨

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   31 december 2018 / 09:45

   Dank je wel, meis! Jij ook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.