Een week met heerlijk veel vrije dagen & Mila haar kap eraf!

Wat was het een heerlijk weer in het begin van vorige week! Daar heb ik ook zeker weten van genoten en we mochten met z’n allen nog een keer genieten, want Mila haar kap mocht eraf. Helaas duurde dat genieten niet lang :-(..

Maandag 7 mei

Artikel van vandaag: Diary en Chocoloco tea

Het weekend is alweer voorbij en de werkweek kan weer beginnen. Iets waar ik totaal niet mee zit, want ik vind mijn werk onwijs leuk. Vandaag werd het allemaal nog weer even nét wat leuker. Maar eerst gaan we even terug naar mijn nacht. Mila sliep bij ons op bed met die kap en ze had onwijs veel last, want ze was onwijs aan het piepen en kreunen en om 4:00 uur was ik nog wakker. Als dan om 6:45 uur de wekker weer gaat, is dat wel wat minder. Om het maar even zachtjes uit te drukken, haha.

Op m’n werk had ik gevraagd of ik dinsdag en woensdag vrij mocht nemen. Woensdag moesten we terug naar de dierenarts voor Mila, want dan mocht de kap eraf, yes! Dinsdag, omdat ik niet 2 van zulke nachten achter elkaar trek. Slapen is echt een belangrijk ding voor mij en ik kan heel slecht tegen weinig slaap.

 

In de middag kreeg ik een telefoontje toen ik op bedrijvenbezoek was of ik nog wel even terug wilde komen naar kantoor voor een gesprekje. Mijn proeftijd liep namelijk bijna af. Die vraag zorgde wel even voor de nodige zenuwen, haha. Nou, het gesprekje ging eigenlijk heel goed en ik mag blijven! Woehoe, it made my day!

Na het werk even lekker barbecueën, want het weer was er ideaal voor!

Dinsdag 8 mei

Artikel van vandaag: Moederdag – 5 tips

Wat een weertje zeg! Vandaag de laatste dag voor Mila met haar kap om (hopen we dan!). Sebas ging lekker even touren op de motor en ik was thuis met Mila. Er moest aardig wat geregeld worden, dus dat was even mijn taak vandaag 🙂

Ik moest nog even naar de supermarkt toe en om manlief even te verrassen heb ik ook maar even wat lekker vlees, speciaalbiertjes en ijstaart gehaald. We gingen gewoon weer barbecueën. Kan gewoon! Ik had het nog goed gedaan ook, want onder de speciaalbiertjes zat er één die hij nog niet kon en die vond hij erg lekker. WIN! Haha.

 

Woensdag 9 mei

Artikel van vandaag: Ik ga op reis en neem mee..

Vandaag ging de wekker om 8:00 uur, want we moesten om 9:00 uur bij de dierenarts zijn voor Mila. De wond zag er goed uit en we kregen nog een complimentje dat we het goed hadden gedaan. Steek die maar in je zak, haha. Mila haar kap mocht eraf en daar was ze zo onwijs blij mee. Ze was niet meer tegen te houden! Wat fijn om haar weer zo blij en vrij te zien!

 

We gingen rond 11:00 uur even heerlijk het bos met haar in en ze was zo blij! Ze liep te rennen en te springen en dat was echt heerlijk!

 

Helaas duurde het niet heel lang. Shit. Rond 13:30 uur kwamen we erachter dat er een beetje bloed zat bij haar wond. We hebben haar beiden wel in de gaten gehouden en ze had er volgens ons niet bij gezeten, maarja. Je hoeft je maar één keer om te draaien en het kan te laat zijn. We besloten dus om toch weer terug te gaan naar de dierenarts, al is het alleen maar om zeker te zijn dat alles goed is. Het was gelukkig goed en we moesten het goed in de gaten houden. Zodra wij er niet zijn moet de kap erop en zo min mogelijk alleen laten.

Lekker met zijn drieën in de tuin Cous cous gegeten. Of nou ja, dat zeg ik niet goed. Mila had geen cous cous, haha. Maar het eten was heerlijk, het weer was heerlijk en het leven was op dat moment echt even heel erg heerlijk! Alleen maar genieten!

Donderdag 10 mei

Artikel van vandaag: We ♥ Pandora Disney

Hemelvaartsdag.. Ik hád plannen, maar die plannen verdwenen dus als sneeuw voor de zon toen ik hoorde dat Mila dus niet alleen mocht zijn. Jammer man, maar ja. Mila is prioriteit!

 

Verder heb ik eigenlijk niet zo heel veel gedaan vandaag. Eigenlijk vooral genoten van een extra vrij dagje 🙂 O ja, én ik heb visitekaartjes besteld! YES! Ben benieuwd hoe ze zijn!

Vrijdag 11 mei

Artikel van vandaag: Meet the Blogger: DMontheroad

Vandaag moest ik extra vroeg beginnen – lees: 7:00 uur – vanwege een afspraak die ik had om contracten te tekenen. Maaaar omdat het zo rustig was de rest van de dag, mochten we om 14:00 uur al naar huis. Weekend! Lekker zeg 🙂

Nou ja, het is eigenlijk te triest voor woorden, maar verder heb ik eigenlijk de hele dag en avond op social media gezeten en verder geen ene moer uitgevoerd..

Zaterdag 12 mei

Artikel van vandaag: Bucketlist van 2018

Goeiemorgen! Lekker uitgeslapen vandaag tot 9:15 uur 🙂 Nou ja, oké.. De eerste keer wakker was om 7:10 uur, maar toen viel ik weer in slaap dus vind eigenlijk niet dat die telt. Lekker samen met Mila gewandeld. We zijn de pijnstillers aan het afbouwen en dat gaat erg goed. Ze heeft er weinig last van gelukkig 🙂

Verder verwacht ik vandaag wat pakketjes en doe ik er zelf ook één op de post! O ja en vandaag is het écht de dag van de schoonmaak!

Rond 14:30 uur waren beiden pakketjes binnen. Mijn visitekaartjes en mijn Oral-B Genius tandenborstel! Leuk!!

 

Zondag 13 mei – Moederdag

Aan alle moeders een fijne Moederdag!

Vanmorgen voetbal wezen kijken bij Sebas. Jeetje, wat was het warm. Daarna weer flinke buikpijn. Heb ik ook wel veel last van de laatste tijd, hmm..

 

Volgende week komt het 2e seizoen van 13 reasons why eindelijk! Dus heb seizoen 1 maar weer eens aangezet 🙂

Einde van de dag even met mama ge-facetimed.

Hoe was jullie week?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

20 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:14

   Dank je wel! Ja, vind ze zelf ook zo fijn. Ze is weer helemaal zichzelf en rent en springt alles bij elkaar, haha

 1. 14 mei 2018 / 08:43

  Dan schrik je wel even als je ineens ziet dat de wond open is.

  Ik heb seizoen 1 ook gezien, en ik vond het wel heftig hoor. Ik was er best wel van in de war. Seizoen 2 ga ik ook zeker kijken. Nog 4 dagen aftellen.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Skin Roller van Swiss ClinicMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:15

   Was ook zeker heftig! Maar vind het wel goed dat ze dit soort dingen laten zien.

 2. 14 mei 2018 / 09:42

  Wat een gedoe voor zo’n beest hè, die kap. Je zou willen uitleggen: “Het is voor je eigen bestwil, écht!”…

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:15

   Ja, het is zo sneu dat ze er gewoon niks van snappen! Ze keek me echt aan “Vrouwtje, help me dan!”

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:15

   Ahh lief! Dank je wel!

 3. 14 mei 2018 / 11:45

  Wat een leuke week weer! Thanks voor de 13 reasons why tip, wist niet dat volgende week seizoen 2 begon 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:16

   Dank je & graag gedaan, haha!

 4. 14 mei 2018 / 15:14

  Wat heb jij een leuke week gehad. Alleen jammer van de slaap. Ik heb ook een goede nachtrust nodig, maar ik merk telkens dat het ‘s ochtends wel meevalt.

 5. 14 mei 2018 / 18:05

  Goed nieuws over werk is altijd goed! En fijn dat het met Mila beter gaat 🙂 Zo een kap is ook geen pretje voor de lieverd 🙁

  Hier vorige week wel vrije dagen gehad, niet helemaal ideaal icm getrokken kiezen.. Gelukkig wel kunnen genieten van het lekkere weer 😀 Dat is wel weer fijn als je een aantal dagen vrij hebt 😀
  Daisy de Vos Burchart onlangs geplaatst…Handzeep en Handcrème Elisa BHPMy Profile

 6. 19 mei 2018 / 08:14

  Wat een mooie fles rosé, waar’vond je die? Ben zo’n sucker voor mooie verpakkingen 😂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.