Diary #8

De week is weer voorbij en ik ben best zenuwachtig voor deze week. Of nouja, eerder voor het einde van deze week en het begin van volgende week. Volgende week maandag is mijn afspraak bij de plastisch chirurg en ik ben gewoon heel benieuwd hoe dat gaat en of er echt meteen een datum wordt ingepland voor de operatie. Maar een goed teken dat het druk is op het werk dus, want dan ben ik tenminste afgeleid. Achja, vandaag gaan we het niet hebben over wat er komt, maar over wat er geweest is. Namelijk vorige week. De week dat ik kapot was en officieel heb aangekondigd dat ik geopereerd ga worden na goedkeuring van de zorgverzekering. Lees je mee?

Maandag 2 juli

Vandaag begon ik al om 7:00 uur met werken. Lekker vroeg dus! Het was ook echt een drukke dag en voor ik het wist, was het 17:00 uur en had ik er al 10 uur op zitten. Jeetje wat vloog die tijd voorbij!

In de avond een lekker groot rondje van 3 km met Mila gelopen op het moment dat de zon onder ging. Wat een prachtige lucht!

 

Dinsdag 3 juli

Artikel van vandaag: Persoonlijk verhaal – Het meisje met de grote tieten

Vandaag was de dag dat ik aan iedereen die het maar wilt weten, vertel dat ik een borstverkleining krijg. In het artikel van vandaag vertel ik mijn verhaal hoe het was om als puber met grote borsten mijn middelbare schooljaren door te komen, waarom ik het meisje met de grote tieten niet meer wil zijn en wat ik daaraan ga doen! Heb jij het al gelezen?

Op het werk moest ik de weg op met de nieuwe bedrijfsauto. Maar dan ook echt nieuw en dat was echt wel heel gaaf. Ik heb nog nooit in zo een nieuwe auto gereden. Het rook nog helemaal naar een autodealer!

Woensdag 4 juli

Artikel van vandaag: Winactie – Ik ben blij!

Yeah, vandaag een leuke nieuwe winactie online vanwege mijn goede nieuws van de zorgverzekering! Doe jij ook al mee?

Verder heb ik gewerkt en Sebas was vrij, dus heerlijk samen gegeten en een avondje op de bank 🙂 Helaas moest ik wel weer op tijd naar bed, want morgen gewoon weer op tijd eruit om te werken.

Donderdag 5 juli

Artikel van vandaag: Winnaar winactie shoptegoed wereldkaarten

Vandaag heb ik het artikel online gezet wie de winnaar was van de € 80 shoptegoed bij Wereldkaarten.nl! In mijn artikel zei ik dat ik 30 juni al een winnaar zou kiezen. Dit heb ik ook gedaan, maar heb het toen via Instagram stories bekend gemaakt. Dat verdwijnt natuurlijk na 24 uur en ik wil iemand wel even iets langer de kans geven, haha. Vandaar dat ik er ook nog maar even een artikel van heb gemaakt!

Verder heb ik even met mijn zusje gebeld. Ze is druk aan het solliciteren en heeft maandag een 2e gesprek! Super blij voor haar en hoop echt dat het wat word 🙂

Vrijdag 6 juli

Artikel van vandaag: Get to know – Hey Girlboss

Vandaag weer om 7:00 uur begonnen en om 17:00 uur klaar. Voor m’n gevoel ben ik een extra vakantie bij elkaar aan het sparen momenteel, haha.

Toen ik thuis was ben ik even een uurtje gaan liggen, want ik was echt ontzettend moe! Sebas moest werken tot laat en ik wilde nog wel even met hem op de bank zitten. Als ik die powernap niet had gedaan, was ik waarschijnlijk rond de tijd dat hij thuis kwam naar bed gegaan. Om dat te voorkomen ben ik maar een uurtje in bed gaan liggen.

Zaterdag 7 juli

Artikel van vandaag: Weet je nog? – TV van vroeger

Zo, vandaag heb ik echt helemaal niks gedaan naast bankhangen, met Mila wandelen, Gossip Girl kijken en wegkwijlen bij hun outfits en een beetje bloggen. Een heerlijke relaxte dag. Had helemaal nergens zin in. Was echt op!

Zondag 8 juli

Vandaag en gister heb ik echt even goed uitgeslapen. Voor 11:00 uur ben ik er op beide ochtenden niet uit geweest en het was heerlijk! Daarna samen ontbijten met Sebas, voordat hij naar het werk moest.

De rest van de dag ben ik druk geweest met het maken van nieuw leesvoer voor jullie voor de rest van de week en het kijken van Gossip Girl.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Hoe was jouw week?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.