#3 Mijn contract tekenen, naar mijn moeder in Heerhugowaard & wat drinken met vriendinnen

Wow.. Even wow.. Wat een week! Onwijs druk, maar ook heel erg leuk! Ik ging o.a. mijn contract tekenen, naar mijn moeder in Heerhugowaard en wat drinken met vriendinnen. Lees je mee?

Maandag 9 april

Vandaag druk druk druk met bloggen, schoonmaken en boodschappen doen.

Even dat jullie het weten.. Ik ben nog nooit zo lang bezig geweest met het schrijven van een artikel. Ik begon om 13:00 uur en het is nu inmiddels 19:30 uur en ik ben nog steeds niet klaar. Oké, ik heb wel kleine dingen tussendoor gedaan. Maar hoe lang dit duurt is echt bizar!

Ja, even een update over bovenstaande.. Dit heeft geduurd tot 21:00 uur! Ik hoop maar dat jullie hem leuk vinden, haha!

 

Dinsdag 10 april

Artikel van vandaag: Reisblog over Sicilië

Goedemorgen! Nou, hopelijk krijgen we vandaag wel wat meer gedaan dan gister. Goeiedag! Ik heb in ieder geval vanmiddag om 15:00 uur een afspraak om mijn contract te tekenen. Vandaag kreeg ik ook mijn pakketjes binnen van de National Glamour Day. LEUK! Ik trok meteen wat nieuws aan naar mijn afspraak 🙂

 

Mijn Cowboysbag viel wel heel erg tegen en deze heb ik dan ook terug gestuurd. Het is een hele leuke tas, maar de kwaliteit van de tas vond ik heel slecht. Hij begon al te rafelen en de stof was erg dun. Dit vind ik prima voor een tas bij de Primark, maar geen tas waar ik € 50 voor moet betalen. Terug dus. De rest vond ik superleuk en heb alles ook gehouden, jeej!

Contract tekenen was heel leuk en ik voelde me heel erg op m’n gemak. Ik heb meteen een paar collega’s ontmoet en nu heb ik nóg meer zin om maandag te gaan starten!

Vandaag was ook mijn allerlaatste dag van de Whole 30. Gaaf man!

Woensdag 11 april

Artikel van vandaag: Review: Estée Lauder Pure Color Envy Rebellious Rose

I did it! Ik heb gewoon de Whole 30 volbracht, how awesome!

Sorry, maar om dit te vieren moest ik dus echt even met een vriendin op het terras genieten van een drankje he? Dat snap je natuurlijk wel! En wat heb ik er onwijs van genoten. Niet alleen van het drankje, maar het drankje óp een terras ín de zon mét een vriendin. LOVE IT

 

Daarna naar huis om Sebas op te halen en door naar Enschede om te shoppen voor zijn zomerjas. Hij heeft een hele gave gevonden van Superdry. Vind hem ook echt heel leuk en stoer staan! Daarna wat eten – een pasta was nog iets teveel van het goede voor mij (lees: buikkrampen) en toen door naar de bioscoop met zijn tweeën. Dat is echt een hele tijd geleden dat we samen wat leuks hadden gedaan, dus extra genieten! We gingen naar de Black Panther. Een Marvel-film. Een hele gave film, maar op de één of andere manier hadden we er allebei wel meer van verwacht. Maar dat mocht de pret niet drukken!

Donderdag 12 april

Artikel van vandaag: Whole 30 volbracht + mijn ervaringen (en resultaten ;-))

Verder was ik vandaag gewoon een beetje druk met van alles regelen, heb ik een spelletje gespeeld (Heroes Of Might And Magic, wie kent dit?), huishouden gedaan en kokosmakronen gemaakt met de bakmix van Nicole’s Choice!

Vrijdag 13 april

Artikel van vandaag: Zalando: 5x mijn wishlist – SPORT-editie

Druk, druk, druk. Vroeg eruit, want moet zo meteen richting Heerhugowaard rijden. Ik ga 2 daagjes naar moeders!

Een onwijs leuke dag gehad en hij liep ook iets anders dan gepland zal ik maar zeggen. We gingen het centrum in en daar gewoon iets teveel geshopt als in eerste instantie de bedoeling was. Daarna hadden we geen zin meer om thuis te koken, dus gingen we uit eten bij de griek. Daar waren we begonnen met een shotje (goed bezig) en hebben we lekker griekse tapas gegeten en aardig wat wijntjes gedronken.

 

Er was ook nog een feestje verderop (Blarenbal, nog nooit van gehoord) en dat was echt super gezellig met een dj en een zanger. Onwijs lachen! Nou, om 2:00 uur ‘s nachts weer richting huis gegaan en lekker slapen.

Zaterdag 14 april

Artikel van vandaag: Geen – Sorry, sorry, maar het is me gewoon niet gelukt om dit voor elkaar te krijgen!

 

Even dit: wat vinden jullie van mijn nieuwe schoenen? ♥

We waren weer op tijd wakker en allebei onwijs slecht geslapen. Daarnaast werd ik ook nog wakker met een lichte kater, beetje hoofdpijn oeps.. Even lekker ontbeten samen en rond 12:00 uur was het voor mij weer tijd om richting huis te rijden. Dat beloofde een fijne rit te worden.

Eenmaal thuis even met Mila een rondje gelopen, maar daarna ging ik toch écht nog even naar bed. Die avond zou ik namelijk met vriendinnen de stad in gaan en daarvoor moest ik toch wel wat energieker zijn. Die avond heerlijk genoten met drankjes en kaasjes. Rond 1:00 uur heeft Sebas me opgehaald en toen lekker slapen.

 

Zondag 15 april

Artikel van vandaag: Nicole’s Choice: Miss Mango thee & Hardlopen training update week 3

Lekker geslapen en geen kater.. FIJN ZEG!

Vandaag stond eigenlijk in het kader van even lekker relaxen, voordat ik aan mijn nieuwe uitdaging start morgen. Het was lekker weer, dus ik heb even lekker met Mila gewandeld, een spelletje gespeeld, mijn dag van morgen voorbereid, bloggen en thuis opgeruimd.

 

Tijdens mijn wandeling buiten kwam ik ook dit ontzettende leuke tuintje tegen:

Hoe leuk is dat? Een stukje met verschillende kleuren tulpen. Het brengt me op ideeën!

Dat was het wel weer met mijn week. Hoe was die van jou?

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

1 Reactie

  1. 16 april 2018 / 17:53

    Ik vind je nieuwe schoenen héél leuk!! Leuk om je weekje te lezen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.