WONEN: De leukste raamdecoratie voor in huis

Als ik iets leuk vind, dan is het wel het interieur indelen. Nieuwe dingen uitkiezen die je huis nóg gezelliger maken. Ken je dat? Ik vind het heerlijk. Momenteel zijn we weer met iets anders bezig en het liefst blijf ik zo doorgaan, haha. Waar we momenteel mee bezig zijn? Raamdecoratie. Kijk je mee in deze inspiratieblog? Misschien zit er wel wat voor jou tussen!

Thuisin

Mijn inspiratie komt van verschillende woonwinkels. Van VT Wonen tot Thuisin en van IKEA tot Hudson’s Bay. Waarschijnlijk ken je ze allemaal wel, behalve Thuisin. Dat is echt een onwijs leuke website, die wat mij betreft onterecht zo onbekend is. Zoek je inspiratie? Vertel ze dan eerst wat jouw woonstijl is. De stijlen waar je uit kan kiezen zijn:

  • Stijlvol & Klassiek
  • Puur & Basic
  • Landelijk & Romantisch ♥ Yep, it’s me!
  • Modern & Design
  • Industrieel & Vintage

En waar wil je dan inspiratie voor? Zoek je raamdecoratie? Vloeren? Kasten? Vandaag gaan wij even de kant op van raamdecoratie 🙂

 

Vervolgens krijg je allemaal prachtig ingerichte huizen te zien met de bijpassende raamdecoratie. I love it!

 

Raamdecoratie

Die inspiratieplaatjes zijn natuurlijk prachtig, maar kijk eens verder bij raamdecoratie! Ik ben alweer een stap verder, want ik weet welke ik het mooiste vind. Even een lijstje van de mooiste raamdecoraties (volgens mijn smaak):

  • Duettes
  • Multishades
  • Rolgordijnen
  • Vouwgordijnen

Duettes

Duettes vind ik mooi en chique staan. Het patroon in deze duettes vind ik ook erg mooi. De kleur moet natuurlijk wel weer bij je interieur staan. Deze staan supermooi bij dit interieur, maar mijn interieur ziet er heel anders uit. Denk aan donkerbruin laminaat, gebroken witte muren en gekleurde houten meubels. Heeeeel anders dus, haha!

Multishades

Hoe leuk zijn deze zwart-witte multishades? Ik vind ze echt supergaaf en denk dat dat ook zeker heel goed zou staan bij ons interieur. Heerlijk strak, maar toch ook wel wat sfeer!

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn natuurlijk helemaal hip nu. Ikzelf vind ze gewoon heel mooi strak en ze passen bij ieder interieur. Zelf ben ik een onwijze kleuren-liefhebber, maar of deze kleur zou staan? Ja, dat denk ik wel! Pas je interieur aan met een aantal mooie accessoires in deze kleur en het is helemaal af!

Vouwgordijnen

Dit vind ik ook weer echt helemaal leuk! Het staat prachtig en geeft meteen wat kleur in je huis. Het maakt het gezellig en vanwege de vouwen word het ook een beetje speels. Heel leuk!

Nou ben ik heel benieuwd.. Wat heb jij thuis hangen? Welke raamdecoratie vind je het mooiste en zou je bij jou thuis wel graag zien?

Volg je mij al op FacebookInstagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

* Dit is een gesponsord artikel. Dit verandert echter niets aan mijn eerlijke mening.

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.