Dé hotspot voor jouw weekendje Amsterdam

Ga jij een weekendje naar Amsterdam? Wacht! Nog niets boeken! Want ik heb echt de gouden tip waar jij zou moeten verblijven tijdens jouw weekendje in de grote stad!

Als je denkt aan een vakantie of een weekendje weg, dan denk je waarschijnlijk aan een hotel, appartement of camping. Er staan talloze mogelijkheden op Booking.com of Hotelspecials. Dat is ook logisch, want dat is de voor de meest hand liggende optie om te overnachten. Maar is het niet juist leuk om deze keer wat anders te doen? Wat dacht je bijvoorbeeld van een woonboot?

Overnachten op een woonboot in hartje Amsterdam aan de Amstel, tegenover Carré, bijna naast de Magere Brug en op circa 8 minuten loopafstand naar het Rembrandtplein! Kortom, een ervaring die je meegemaakt moet hebben!
Dat is toch fantastisch?
Overdag is het vrijwel altijd gezellig met feestende bootjes die langs varen en ’s avonds is het prachtig met alle lichtjes buiten! Dit kan je dus met vriendinnen doen, maar ook met je geliefde een romantisch weekendje weg op de woonboot aan de Amstel!

Lees je dit nou en denk je, “JA! Fantastisch!”? Nou, dat komt goed uit!
Ik heb namelijk zelf al een aantal keren op deze woonboot overnacht en het is er heerlijk!

Mijn ervaringen

Goed, de eerste stap die je op die woonboot zet en je hebt het gevoel alsof je net een fles Tequila achterover hebt gegooid. Dat is echt wel even wennen. Ik kan je wel vertellen: het is AWESOME.

Je hebt een keuken die van alle gemakken is voorzien, inclusief een Nespresso apparaat. Love it! In de badkamer bevind zich een bad én een douche en je loopt vanuit de badkamer zo naar buiten het privé-terras op waar je heerlijk kunt zitten, vooral in de zomer, en kan genieten van het uitzicht van de Magere Brug (die van de foto’s ja) onder het genot van een hapje en een drankje.

Het is niet alleen fijn als het mooi weer is, want als het regent buiten, heb je binnen een heerlijk zitje waar je ook kan genieten van datzelfde uitzicht, Ikzelf geef meer de voorkeur aan de zomer op het privé-terras, maar dat is persoonlijk.

Stel je voor..

Je wordt wakker in het centrum van Amsterdam en gaat lekker douchen of in bad liggen. Daarna maak je jezelf een heerlijk ontbijtje met een lekker kopje Nespresso erbij (what else) óf je haalt verse croissantjes bij de supermarkt op de hoek.

Je bent nu fris en fruitig om de dag te beginnen. Je loopt naar buiten en binnen 8 minuten sta je op het Rembrandtplein. Je bent net langs de Starbucks gelopen. Toch nog maar even een heerlijke Starbucks-koffie to go? Beslis jij maar! Misschien met zo een lekker taartje erbij. Hmm..

Dan ga je de stad in.. Of een museum bezoeken.. Zeg het maar.. Bols museum, Van Goghmuseum, Anne Frankhuis? Of misschien kies je toch voor lekker shoppen bij de H&M of de ZARA? Een briljant idee! Doe het gewoon allemaal! Dat kan natuurlijk ook.

Na een volledige dag van alles uit Amsterdam halen wat erin zit, kom je weer terug op de woonboot. Gewoon even jouw eigen plekje in Amsterdam. Totale privacy.. Heerlijk!

Ga je vanavond lekker uit eten? Of laat je iets op de boot bezorgen? Take your pick!

Meer informatie?

Voor meer informatie of om te reserveren kun je terecht bij Rent A Houseboat!

Heb jij weleens overnacht op een woonboot?

Nog meer lezen over reizen? Probeer mijn artikel over Italië dan eens!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

3 Reacties

  1. 23 april 2018 / 12:07

    Amsterdam is gewoon al verslavend. maar een woonboot is nieuw voor mij, lijkt me echt geweldig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.