Coming up today at 20:00! Mijn webshop – Fashion Starts Here!

Jaaaaaa! Ik heb het al eerder laten vallen, maar ik ben de afgelopen maand bezig geweest met het opzetten van mijn eigen webshop én fashionblog in één. En vanavond is het dan eindelijk zover dat ik online kan gaan en jullie alles eindelijk mag laten zien!

Wat kan je verwachten?

Fashion Starts Here is hoofdzakelijk een webshop voor de modebewuste vrouw met dameskleding en accessoires. Je zal hier veel trends voorbij zien komen voor een leuke en betaalbare prijs. Naast de webshop zal ik ook regelmatig artikelen plaatsen op de blog van Fashion Starts Here. Hier zal ik voornamelijk schrijven over trends, wat is er nieuw, hoe kan je het combineren en ootd. Om je even een idee te geven 🙂

Wat gaan we terugzien in de webshop?

Laten we beginnen met mijn eigen stijl. Mijn stijl is kleurrijk, printjes en nét even anders. Dat zal ik ook gaan verkopen in de webshop en dat is de stijl die je kan verwachten. Basics zal je (bijna) niet terugzien bij Fashion Starts Here.

Dan een lijstje met producten die ik nu in de webshop heb zitten:

 • Accessoires
  • Sieraden
  • Tassen
 • Truien & vesten
 • Jurken
 • Tops

Sneakpeak

Even een sneakpeak die jullie misschien ook al wel op de Instagram-pagina hebben gezien:

Ja! Als jullie mij willen volgen op Instagram, waar ik soms sneakpeaks plaats en de laatste ontwikkelingen, dan kunnen jullie mij volgen op mijn Instagramaccount FashionStartsHere.nl! Hier zal ik ook een gil geven als de site online staat. Superleuk om te volgen dus 🙂

Maar, hoe laat ga je dan online?

Vanavond om 20:00 uur ga ik de lucht in! Dus sta klaar om deze tijd ♥

De link naar Fashion Starts Here

Hij staat al helemaal bovenaan roze gekleurd, maar bij deze nog een keer:
www.fashionstartshere.nl

Kom jij ook langs na 20:00 uur?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

2 Reacties

 1. 18 september 2018 / 15:39

  Heel spannend dat je webshop vanavond live gaat! Heel veel succes er mee. Ben erg benieuwd!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   18 september 2018 / 18:16

   Dank je wel, Lieke! Ben heel benieuwd wat je ervan vind 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.