CATRICE – NOTHING BUT… ME, MYSELF & MY POLISH

Een tijdje terug ben ik de Kruidvat ingestormd om daar weer even wat leuke dingen te gaan halen ♥ Ik heb hier een shoplog over gemaakt. Wat je hier ook terugziet is de nagellak van Catrice in die fantastisch gave blauwe kleur. Vandaag een review hierover..

Ik liep dus in de Kruidvat en niet eens met het idee om een nagellak mee te nemen. Al een tijdje heb ik in mijn hoofd dat ik blauwe nagels zo gaaf vind en dat ik dat ook wel graag wil. Precies op dat moment liep ik tegen deze nagellak van Catrice aan. Ik zag hem en dacht “Wauw! Ja! Die moet ik meenemen!”

 

Die namen van Catrice vind ik altijd zo heerlijk. Zoals deze.. Nothing but… Me, Myself & My Polish. Geweldig!

Wat ik alleen wél heel vreemd vind, is dat ik hem zo in de Kruidvat kocht en hij nu totaal anders op de website staat. Echt een compleet andere verpakking en het “Nothing but…” gedeelte is er helemaal vanaf gewist eigenlijk.. Apart..

Wat ik ook heel leuk vind aan de verpakking van dit lakje is de dop. Dat is namelijk niet echt de dop. Het was voor mij ook een verrassing!

Er zit gewoon een ronde draaidop op met ribbeltjes. Dat vind ik zelf heel fijn bij het aanbrengen van de nagellak. Het brengt meer stabiliteit in je vingers. Fijn!

De nagellak is bij de Kruidvat te koop voor € 2,99.

Ik draag twee lagen nagellak.

 

Ik vind hem heel fijn aanbrengen mede door de geribbelde dop die je stabiliteit brengt. Het is een onwijs fijn kwastje. Je zou hem ook na 1 laag kunnen laten zitten. Dan is hij wat lichter, maar je kan er wel doorheen kijken. Sommige houden daarvan. Ikzelf heb hem liever wat dekkender. Vandaar ook dat ik 2 lagen heb aangebracht. De kleur vind ik net zo mooi als dat hij eruit ziet in de verpakking. Lekker flets blauw. Ik hou ervan!

Wat vindt jij van de Catrice nagellak?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.