CATRICE – ASTROLOGY

Jaaaa, Catrice komt weer met een nieuwe limited edition! Supergaaf! Het is een feest-editie en daar worden we natuurlijk allemaal heel erg blij van, want zeg nou zelf.. Wie word er niet blij van een feestje? En dat feestje zijn eigenlijk feestjeS, want we praten hier natuurlijk over de feestdagen! Whoeeee.. Sparkle sparkle ♥

Als je denkt aan feestelijke kleuren voor het einde van het jaar, is er dan iemand die er niet aan goud denkt? Ik draag eigenlijk altijd wel goud met de feestdagen. Gewoon omdat het feestelijk is, het is mooi, het is warm en het is goud. Welke redenen heb je nog meer nodig?

In deze collectie vind je een face palette, een eye palette en een kabuki brush. Niet heel groot en precies wat je nodig hebt om die perfecte ooglook te maken voor de feestdagen.

Eye palette

De verpakking vind ik leuk gedaan met alle sterrenbeelden erop en de kleuren zwart met goud zijn hierin natuurlijk heel toepasselijk en daarnaast ook nog eens erg strak. In het midden zit een opening waarbij je hem open kan klappen.

Dan krijg je dit. Een palette met 12 prachtige kleuren en aan de zijkant 2 spiegeltjes. Super handig als je bijvoorbeeld onderweg nog even snel iets bij moet werken.

Met dit palette kan je veel verschillende ooglooks creëren. Je kan het rustig houden met één kleur voor als je bijvoorbeeld naar je werk gaat, maar je kan ook kleuren combineren en er een prachtige feestlook van maken. Wat mijn favorieten zijn zo op het eerste gezicht, zijn de roze en de goude glitterkleuren. Nummer 8 en 9 om het zo maar even te zeggen 🙂 Deze heb ik ook in mijn Anastasia Soft Glam palette zitten en dat zijn echt mijn favorieten!

Face palette

Zoals je ziet lijkt het Face pallette redelijk veel op het Eye palette. Het enige verschil is eigenlijk de naam en het gouden hoekje zit hier aan de andere kant. Verder is het uiterlijk en ook de opening hetzelfde als het Eye palette.

Net zoals het Eye palette, heeft het Face palette ook twee spiegeltjes aan de zijkant wanneer je hem openklapt. Deze Face palette begint met een blush, daaronder een contoure en de 2 prachtige vakjes aan de rechterkant zijn uiteraard de highlighters waarmee jij je partylook helemaal afmaakt!

Dat waren alweer de palettes van deze limited edition. De palettes kosten allebei € 12,99. Dan gaan we nu verder met de kwast die ook bij deze editie zit.

Kabuki brush

Toch wel een ideale borstel voor de Face palette die deze limited edition biedt. Breng de poeders op een fijne manier aan en blend ze heerlijk door elkaar heen met deze brush. Deze prachtige kwast heeft dikke synthetische haren en voelt onwijs zacht aan. Mocht je nog niet zo een kwast hebben, dan is deze natuurlijk ideaal voor erbij. Deze brush is verkrijgbaar voor € 5,59.

Conclusie & datum van deze limited edition

Het lijkt mij een onwijs mooie limited edition en ik ga hem ook zeker even van dichtbij bekijken als hij in de winkels ligt. Wat voor mij wél een raadsel is, is waarom het Astrology heet en er sterrenbeelden op de verpakking staan. Die 2 hebben obviously een link, duh.. Maar wat heeft dat verder met de producten te maken? Ik zie het niet helemaal..

Deze limited edition is verkrijgbaar van midden november – een exacte datum heb ik helaas niet gekregen, maar ga voor het gemak even uit van de week van 12 november – tot eind december. Ja, want wat moet je in januari met palettes die bedoeld zijn voor de feestdagen? Good call! Nog een maandje wachten dus!

Hoe denk jij over deze limited edition van Catrice?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.