Carrière nieuws!

Het was vorige week weer eens tijd voor een gesprekje met mijn leidinggevende.. Graag vertel ik jullie hier meer over 🙂

Het doel van dit gesprek was mijn contract die bijna afliep. Werd hij verlengd of waren ze toch niet zo tevreden als ik dacht? Het goede nieuws is, je raad het al: mijn contract is verlengd!

Yes! Natuurlijk ben ik daar onwijs blij mee. Mijn contract is tijdelijk verlengd tot juli, dus voorlopig blijven we gewoon nog even lekker doorknallen. Helaas ben ik momenteel nog steeds niet volledig aan het werk, maar ik hoop dat ik dat per volgende week wél kan zeggen! De planning is deze week maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 6 uurtjes en op woensdag 4 uurtjes. Als dat goed gaat, willen we volgende week gewoon weer full-time gaan proberen!

Bij mijn contractverlenging kwam nog iets anders positiefs kijken. Dat betekend namelijk dat ik mij aan mocht melden voor de ARTRA-training! Daar zit ik eigenlijk al op te wachten vanaf het moment dat ik hier net was begonnen, haha.

Voor degene die nu één wenkbrauw omhoog trekken, omdat ze geen idee hebben wat een ARTRA-training is. Dat zal ik jullie vertellen. ARTRA is een opleidingsorganisatie die gespecialiseerd is in opleidingen voor de uitzendbranche. Daarom noem ik het een ARTRA-training. Uiteraard heet de training niet zo, want ARTRA heeft naast deze training nog veel meer opleidingen die ze aanbieden. De training die ik ga volgen is Basisopleiding Intercedent. Hier komt eigenlijk voornamelijk de wet- en regelgeving bij kijken. Daarom ben ik dus ook zo blij dat ik er eindelijk mee mag gaan beginnen. Voorheen moest ik namelijk altijd alles aan collega’s vragen en het is wel fijn als je zelf ook een keer het antwoord weet 🙂

Deze opleiding is verdeeld over 3 dagen en de dichtstbijzijnde locatie voor mij is Zwolle. Dat is evengoed wel een uur rijden, maar het is gelukkig maar voor 3 keer. Mijn eerste lesdag is op 31 januari, 14 februari en 7 maart. Mijn examen zal dus ergens in maart worden. Echt heel erg spannend, maar heb er ook echt enorm veel zin in! Dat is alweer één positief dingetje voor het nieuwe jaar!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.