Bucketlist: Things to do in 2018

Ondertussen zitten we alweer bijna op de helft, maar ik wil jullie toch even mijn bucketlist van 2018 laten zien. Er staan namelijk een aantal hele leuke dingen op die ik graag met jullie wil delen!

1. Disneyland Parijs

Hoe dan ook, dit gaat gebeuren in 2018! Er was al sprake om dit te doen in november met de familie, maar nou is er één probleem daarmee en dat is dat de Marvel Summer Of Super Heroes er is van 10 juni t/m 30 september. Laten wij nou net onze vakantie van het werk hebben van 10 – 23 september πŸ™‚

2. Huis kopen

We zijn hier nu al zolang mee bezig, dat het dit jaar wel MOET gebeuren. Momenteel is het even wachten op een offerte van onze aan te bouwen garage en carport en dan kunnen we eindelijk alles in werking zetten! Zal echt eens tijd worden. Ik spring echt een gat in de lucht als die handtekening is gezet en het huis officieel van ons is!

3. Starten met volleybal

Het was eigenlijk de bedoeling dat ik hier vorig jaar na de zomer mee zou starten, maar vanwege mijn werk in de horeca toentertijd werd dat heel lastig en op mijn toenmalige werk wilde ze daar niet aan meewerken helaas. Sinds kort heb ik een kantoorbaan waar ik werk tot 17:00 uur van maandag – vrijdag en dat betekend dus dat ik alle avonden en weekenden vrij heb. Dus nu kan ik wel gaan volleyballen! Super leuk. Ik heb ook direct weer een mailtje gestuurd en als het goed is mag ik 15 mei voor het eerst komen trainen!

4. Meer dingen doen met familie en vrienden

Ook zat mijn sociale leven in een flinke dip de afgelopen jaren, dus daar wil ik echt meer tijd aan besteden! Voorlopig gaat het al de goede kant op. Laatst was ik bij mijn moeder om gezellig even te winkelen, uit eten te gaan en een onverwachts feestje te hebben. In juni ga ik samen met mijn moeder en mijn zusje naar Elisabeth de musical in Paleis Soestdijk. In juli ga ik met schoonfamilie naar de Zwarte Cross. Ik heb net een festival achter de rug met Koningsdag waar ik naartoe was met vriendinnen en op 19 mei ga ik naar Freshtival met dezelfde gezellige mensen. Voorlopig krijgt mijn sociale leven dus wel even een flinke boost!

5. Gezonder leven

In maart ben ik hier al goed mee begonnen door mee te doen met de Whole 30 en toen heb ik 30 dagen lang ook echt super gezond geleefd. Daarna viel ik weer terug in mijn oude patroon en kwamen de kilo’s chocola weer om de hoek kijken. Sporten kwam er ook niet echt meer van, omdat ik de eerste paar weken van mijn nieuwe baan echt gesloopt thuis kwam van alle informatie. Dat is nu wel bezonken, maar toen werd ik ongesteld en nu moet ik op Mila letten. Smoesjes, ik weet het. Ik wil ook vanaf volgende week weer gezonder gaan eten en misschien erbij sporten. Sowieso begin ik 15 mei dus met volleybal, yeah!

6. Meer sparen

Soms als ik geld vast heb, valt het zo door m’n hand vanwege het gat dat ik daar heb. Ja, ik ben dol op geld uitgeven. Sparen ben ik niet zo een ster in en ik ben dan ook blij dat Sebas dat wel heel erg goed kan, anders hadden we niet zo een mooi huis gehad, haha. Maar ik heb voor mezelf ook al even een spaarplan opgesteld, dus dat moet allemaal zeker goed komen! Gewoon minder dingen kopen. Kijken, kijken, niet kopen.

7. Op vakantie gaan

Alleen denk ik niet dat dat erin zit dit jaar. Met uitzondering van Disney dan, want dat MOET! Ik had het net al even over het huis kopen en ons spaarplan. Daar is aardig wat geld voor nodig en aangezien we ook al op wintersport zijn geweest dit jaar, is het misschien maar even een goed idee als we dit jaar lekker thuis blijven. Misschien dat we einde van het jaar nog ergens naartoe gaan.

Wat is jouw bucketlist?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

62 Reacties

 1. Karlien
  12 mei 2018 / 07:37

  Leuk lijstje! Hopelijk lukt heel veel van deze dingen dan! Maar sparen, een huis kopen en vakanties is wel een prijzige combinatie;)

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 08:58

   Hahaha. Ja, ik ben ook bang dat ik niet alles af kan strepen. Maar dat heeft dan weer te maken met prioriteiten stellen πŸ™‚

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 08:59

   Dank je wel, Darina!

 2. 12 mei 2018 / 09:28

  Wat een mooie lijstje, doelen die volgens mij allemaal wel vrij haalbaar zijn.

 3. 12 mei 2018 / 09:28

  Herkenbare bucketlist! Ik werk er ook aan πŸ˜‰ leuk artikel

 4. 12 mei 2018 / 09:42

  Wat een leuke lijst. Ik kan me voorstellen dat je deze dingen op je bucketlist hebt staan. Vergeet ook niet te genieten van de reis die er soms aan vooraf gaat 😊.
  De eindeloze rij aan smoezen voor niet gezond eten/leven ken ik zelf ook heel goed. πŸ™ƒ
  Bianca Schrijft onlangs geplaatst…Unboxing: Goodiebox april 2018My Profile

 5. 12 mei 2018 / 10:33

  Mooie lijst πŸ™‚ Hoop echt dat je een groot deel kan afstrepen πŸ˜€ Zou heel tof zijn πŸ™‚

  En misschien een leuke citytrip ofzo? Ga je toch op vakantie en hoeft helemaal niet zo duur te zijn πŸ™‚

 6. 12 mei 2018 / 10:56

  Ik heb geen bucketlist en dat is heerlijk! Vergeet niet van de kleine dingen te genieten!

 7. Anja
  12 mei 2018 / 11:41

  Wat een geweldige lijst, ik hoop van harte dat het je lukt om alles te realiseren.

 8. 12 mei 2018 / 11:51

  Wauw, mooie lijst! Disneyland zou ik ook heeeel graag willen, maar ik denk dat we nog even (proberen) te wachten tot de kinderen iets ouder zijn. Gezonder eten lukt al aardig, maar kan altijd beter. Ik ben benieuwd welke dingen je aan het eind van het jaar kunt afstrepen. Veel plezier!
  janske onlangs geplaatst…Een brief voor alle mama’sMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 20:57

   Spaarbingo? Wat is dat? Nog nooit van gehoord!

 9. 12 mei 2018 / 15:16

  leuk dat je deze bucketlist voor jezelf opgesteld hebt. disney wil ik ook heeeeel graag heen maar dat wordt een 2019 doel denk ik bij mij hihi

 10. 12 mei 2018 / 15:18

  Oh ja die wenslijst hebben we allemaal. 2018 is nog niet voorbij dus ik heb nog tijd om inte hallen. Mijn grootste wens is dat mijn bedrijf wordt beter zichtbaar. Verder lange reis maken naar Bali en natuurlijk gezind blijven om all de dromen kunnen te realiseren πŸ˜‰

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 20:57

   HEERLIJK HE? <3

 11. 12 mei 2018 / 16:07

  Wat staan er leuke dingen op jou bucketlist. Ikzelf heb er geen en waarom niet? Ik heb al genoeg aan mijn To do lijstjes van elke dag, haha

 12. 12 mei 2018 / 16:54

  Wat een mooie dingen staan er op je bucketlist. Bij mijn staan er ook reizen op maar bovenal de dingen doen waar ik gelukkig van word

 13. 12 mei 2018 / 18:35

  Wat een mooie bucketlist. Ben je al eens in Disney geweest? Wij zijn er anderhalf jaar geleden samen geweest met kerst. Super leuk. Op mijn lijstke voor dit jaar staat het behalen van mijn diploma voor de opleiding Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg en het bemachtigen van een 24 uur contract voor onbepaalde tijd. En het kopen van een huis

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 20:59

   Ik denk dat ik tot nu toe al wel 10 keer in Disneyland ben geweest, haha. Tikkeltje verslaafd πŸ™‚ Leuk! Gaat je vast lukken!

 14. 12 mei 2018 / 19:03

  Mijn bucketlist bestaan voornamelijk uit plekken waar ik naar toe wil gaan. Meer een “to-go-list” Dit jaar kan ik een paar prachtige plekken “afvinken”.
  Jij hebt zeker een paar hele toffe dingen op je lijst, nummer vier vind ik ook heel belangrijk.

 15. 12 mei 2018 / 19:42

  Fijne bucketlist! Op vakantie en een huis kopen gingen bij mij helaas niet samen, maar zou lekker zijn als het huis in ieder geval gaat lukken in 2018 πŸ˜€

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   12 mei 2018 / 21:00

   Haha, ja denk bij ons ook niet helaas. Huis kopen staat voorop en hoop dat we dat binnen de komende maanden kunnen realiseren!

 16. 12 mei 2018 / 19:57

  disneyland willen wij ook als gezin heel graag een keer naartoe… maar wat een geld he..
  Ik wil ooit nog eens de 4daagse lopen!

 17. Sofie
  12 mei 2018 / 20:14

  Geweldig lijstje! Er staan een aantal dingen op die ik voor mezelf ook wel zou willen realiseren! Dit moet ik onthouden om volgend jaar te doen! Veel succes! Ik hoop dat je hem kan afwerken!!

 18. 13 mei 2018 / 07:05

  Ik ga over twee weken alleen vliegen naar bali wat ook wel vet is. Hoewel ik het spannend vind stond het wel op mijn lijstje een keer helemaal alleen te vliegen. Ook ik zou een keer naar Disney willen en met gezond eten en sparen zou ik meteen beginnen!
  alexa onlangs geplaatst…Uitwaaien op Egmond aan ZeeMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:10

   Wat supergaaf dat je alleen naar Bali gaat! Ik zou zelf alleen nooit alleen reizen. Wel een tof idee!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:11

   Zeker doen! TIP: iets wat misschien helpt om je vriend over te halen – Het is deze zomer Marvel Summer πŸ™‚

 19. 13 mei 2018 / 09:09

  Disneyland heb ik al wel in mijn achterhoofd om samen met de man en kleindochter naartoe te gaan – maar die is nog maar 2 dus nog enkele jaartjes wachten πŸ™‚

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:12

   Dat is inderdaad iets te jong en zou zonde zijn als ze er niets meer van zou kunnen herinneren!

 20. 13 mei 2018 / 10:46

  Ik was vorige maand nog eens in Disneyland, blijft echt magisch en mooi! Ik wil opnieuw vaker gaan, was veel te lang geleden!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:13

   Ah jaloeeeers! Ja, je zou eigenlijk 1x per jaar moeten gaan vind ik πŸ™‚

 21. 13 mei 2018 / 11:06

  Zeer herkenbaar dat van de chocola. Weet je wat, ik pak nu ook een lekker stuk πŸ™‚
  Eigenlijk heb ik mijn bucketlist nooit zo opgeschreven voor het jaar. Het is meer een algemene bucketlist. Maar als je het zo op schrijft voor een jaar en er per kwartaal naar terug kijkt, dan kun je ook wel weer gemakkelijker dingen wegstrepen. Dit is iets wat ik mee neem als doel. Indirect bedankt πŸ™‚

 22. Priscilla
  13 mei 2018 / 18:47

  Wat een leuke dingen! Wij gaan over 4 weken eindelijk naar Disney 😊

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:13

   Gaaaaaaf! Mag ik mee? πŸ™‚

 23. 14 mei 2018 / 06:30

  Wat mooi dingen staan op je lijstje. Sparen, vakantie en nog meer andere dingen staan ook in mij to do
  Hopelijk een voor een zou uitkomen
  Dhini onlangs geplaatst…Aruba Aloe productenMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   14 mei 2018 / 13:16

   Nog nooit? Dat kan ik me haast niet voorstellen, haha. Disney is zo gaaf!

 24. 14 mei 2018 / 18:11

  Herkenbare lijst πŸ™‚
  wij zijn sinds enige tijd ook opzoek naar een eigen huis en dat komt al aardig dichterbij ^^

 25. 16 mei 2018 / 03:38

  Goed lijstje! Ik denk dat het ook allemaal best wel haalbare dingen zijn, dat scheelt vaak al de helft! Ik ben nooit zo van de bucketlists, omdat ik het als falen voel als ik het niet haal, haha. Wat ik wel zou willen is echt gezond gaan leven en sporten na de bevalling en veel sparen! Dus dat delen we in ieder geval!
  Eke onlangs geplaatst…6 dingen die verboden (zouden moeten) zijn voor zwangere vrouwenMy Profile

 26. 16 mei 2018 / 19:10

  Grappig, Disneyland Parijs stond bij mij ook op de bucket list en wij zijn daar in de mei vakantie geweest. Mocht je nog een overnachtingsplek zoeken… wij verbleven in Villages Nature Paris… een echte aanrader. Heb daar onlangs een blog over geschreven dus als je wat inside info wilt kan je die even checken. Succes met je Bucket List!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:20

   Ahh, super jaloers! Ik ga eens kijken, leuk!

 27. 17 mei 2018 / 08:42

  Heel leuk! ik wordt altijd vrolijk van mensen die een lijstje hebben met to – do dingen waar ze blij van worden!

 28. 17 mei 2018 / 12:00

  Op mijn bucketlist voor dit jaar staat een nieuwe voortuin, keuken en vloer, reisje naar New York en meer sporten

 29. 20 mei 2018 / 19:25

  Elk jaar zet ik op mijn bucketlist het voornemen om een land te bezoeken waar ik nog niet geweest ben. Elk jaar wordt het moeilijker πŸ™‚
  An onlangs geplaatst…5 te gekke reisgadgetsMy Profile

 30. Simone
  21 mei 2018 / 19:59

  Allemaal haalbaar!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.