Borstverkleining – Nog een maand!

Oh ja, zeker is dit weer reden voor een feestje! Over een maand krijg ik gewoon mijn borstverkleining, wauw! Had 5 jaar geleden niet gedacht dat dit ooit nog zou gaan gebeuren, maar nu staat de datum gewoon al gepland! Op 4 september! Over een maand dus! Vandaag deel ik met jullie de dingen waar ik het meeste naar uitkijk!

Het word nu stiekem toch wel een beetje spannend hoor. Over een maand is het al zover. Dan rij ik gewoon samen met Sebas naar het ziekenhuis voor mijn borstverkleining. HEFTIG! Ik heb er wel echt onwijs veel zin in en kan niet wachten tot het zover is! Of nou ja, tot het gebeurd is dan, want mij kennende krijg ik nog wel even een flink stressmomentje op de ochtend van de operatie. Oh my gawwwddd!

Op de uitkijk

De punten waar ik het meeste naar uitkijk zijn:

 • Eindelijk van die vreselijke rug- en nekpijn af
 • Een figuur dat eindelijk gewoon in proportie is en ik kan gaan afvallen zonder dat ik op Pamela Anderson lijk
 • Sporten zonder continu pijn te hebben en de dag na het sporten niks meer kunnen doen, vanwege de rugpijn
 • De ontiegelijke pijn als ik onder de douche sta en er per ongeluk langs ga. Denk dan aan per ongeluk optillen en keihard weer laten vallen. Dat is zo zo zo pijnlijk!
 • Normaal in bikini kunnen lopen zonder dat iedereen je aanstaart, fluistert en vervolgens weet dat ze het over jouw borsten hebben
 • De kleding die ik dan eindelijk aan kan, wat een verademing! Gewoon alles kunnen kopen zonder na te hoeven denken over “dat kan echt niet met mijn borsten”
 • De lingerie en badkleding. HALLELUJAH! Van het weekend heb ik voor de grap even een bh gepakt in de nieuwe cup en deze voor gehouden. Dat is echt ONWERKELIJK! Om te bedenken dat je dat straks aankan, wow!

Oh, ik kan echt niet wachten!

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

14 Reacties

 1. 4 augustus 2018 / 18:00

  oh spannend zeg! zelf ben ik maar een kleine cup en hoewel ik het soms groter zou willen, is een grote cup inderdaad niet altijd een pretje! Heel veel succes met de operatie. Ik ben benieuwd hoe je je voelt erna 🙂
  Karlien – Polished Cats onlangs geplaatst…Outfit – Oversized DenimMy Profile

 2. 4 augustus 2018 / 18:56

  Wauw wat spannend, maar voor jou heeft het alleen maar voordelen dus ik kan me voorstellen dat je er echt naar uitkijkt! 😀

 3. 5 augustus 2018 / 15:37

  Lijkt me erg spannend, maar je geeft voor jezelf goed en duidelijk aan waarom/waarvoor je het doet. Ik wens je heel veel succes!

 4. 6 augustus 2018 / 15:10

  Ik kan me voorstellen dat veel mensen inderdaad over je zullen praten – das niet zo leuk – goed dat je niet lang meer moet wachten 🙂

 5. 6 augustus 2018 / 16:44

  Ik ben er ook voor gaan horen, ik kom in aanmerking om medische redenen
  eerst wacht ik nog wel af of die eiceldonatie aanslaat en ik eventueel ene kind krijg. Ik wil dan namelijk wel borstvoeding geven en de dokter raadde me ook aan om dan te wachten.

 6. 6 augustus 2018 / 17:16

  Ik kan me voorstellen dat je er naar uitkijkt! Maar als nog heel spannend. Het is toch een operatie!

 7. 6 augustus 2018 / 19:24

  Ik kan me voorstellen dat het spannend is, maar dat je er ook naar uitkijkt. Succes!

 8. 6 augustus 2018 / 21:11

  Wat fijn dat de operatie door kan gaan! Ik hoop dat je snel zult herstellen en van al je klachten af zult zijn

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 augustus 2018 / 17:33

   Dank je wel, Alexa 🙂

 9. 10 augustus 2018 / 04:55

  Heb ook een vriendin die dit heeft laten doen en is nu zoveel vrijer! Is toch een heel extra gewicht (en soms een last) die je meedraagt! Hopelijk verloopt alles goed!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 augustus 2018 / 17:35

   Ahh, dat zijn zulke fijne verhalen om te horen! Ik kan ook echt niet wachten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.