Review: Bon Bon Nails in Enschede

Ik ben gek op mijn nagels.. En dan vooral op het moment dat ik bij Bon Bon Nails weer de deur uit loop met mijn nieuwe nagels. Vandaag was weer een happy day, want ik had weer een afspraak en ik kan niet wachten om jullie mijn nieuwe nagels te laten zien! Kijk je mee?

Al een half jaar lang laat ik hier iedere maand mijn nagels doen en ben er super tevreden over. Tijd voor een review dus!

 

Mijn afspraak

Om 14:00 uur was het weer zover! Maar eerst moest ik er nog zien te komen. Shit, goede vrijdag! Het was superdruk. Niet alleen in de stad, maar ook onderweg. Alles ging zo super traag. Vervolgens kwam ik daar aan en was de parkeergarage vol. Vol! Ah, gelukkig reed er weer iemand uit en daarna volgde er nog een aantal, dus ik ging maar naar binnen en op zoek naar een plek. Inmiddels was het al 14:05 uur en ik moest ook nog pinnen. Drama!

Maar goed, toen ik bij Bon Bon Nails aankwam waren zij ook nog druk met vorige afspraken, dus het was allemaal wat minder erg dan verwacht haha.

 

Vorige nagels

Ze beginnen altijd met de kleur verwijderen die er op dat moment op zit. Vervolgens maken ze je nagels korter en dan beginnen ze met opvullen.

Na het opvullen gaan er nog een aantal veilen overheen en zorgen ze dat ja nagel weer één geheel word, zodat je niet ziet waar ze zijn begonnen met opvullen. Daarna veilen ze je nagels naar de vorm die je wilt hebben. Ik kies altijd voor rond, omdat ik dat het meest natuurlijke vind.

 

Nieuwe nagels

In die tussentijd heb jij een hand vrij om door alle kleurtjes te spitten die ze hebben.
Ze hebben echt een volledige mand vol met allerlei soorten kleuren. Denk aan pastel, glitter, felle kleuren en nude.

Tijdens mijn vorige afspraak was ik een kleur tegen gekomen die ik echt super mooi vond, dus daar ging ik deze keer dan ook voor. Ik zag hem er alleen niet tussen zitten? HELP! Oké, rustig. Daar is hij al! Ik zocht bij de verkeerde kleuren, haha.

Op deze foto zie je de kleur niet heel goed terug, maar het zou dus nummer 69 worden. Prachtig roze/paars in een pasteltint met een gouden gloed er overheen. Uiteraard snap ik dat je onwijs nieuwsgierig bent naar hoe de kleur er dan wel uitziet. Nou, zo dus:

 

Conclusie

Je kan wel lezen dat ik tevreden ben over Bon Bon Nails. Je bent altijd welkom en ze zijn altijd vrolijk en in staat om gezellig met je te kletsen. Voor meer informatie zijn ze bereikbaar via Facebook of je kunt ze natuurlijk even bellen!

     

Dat zijn mijn nagels nu.

Met de feestdagen had ik er een klein feestelijk tintje aangegeven:

 

Wat vinden jullie?

 

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter, Pinterest en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

7 Reacties

  1. 31 maart 2018 / 17:17

    Fijn kleurtje, je bent zo te zien helemaal klaar om ge stralen tijdens de Paasdagen!
    Linda onlangs geplaatst…Vegan PaasbrunchMy Profile

  2. 1 april 2018 / 20:17

    Ik vind mooie verzorgde nagels ook erg belangrijk. Helaas vind ik het wel wat prijzig om te laten doen, dus doe ik het zelf. Niet altijd zo mooi dus haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.