10x Best gelezen artikelen van 2018

In totaal blog ik al een aantal jaren, maar het heeft een flinke tijd stil gelegen. Dit jaar heb ik het in maart weer opgepakt en mijn blog weer online gezet. Sindsdien zijn er aardig wat artikelen online gekomen en ik deel nu met jullie mijn 10 best gelezen artikelen van 2018.

Op het moment blog ik weer zo een 8 maanden op Sylvahna.nl en in totaal heb ik op het moment van het schrijven van dit artikel 206 artikelen gepubliceerd. Er zijn een aantal artikelen die er toch wel uitspringen qua bezoekersaantallen, die ik graag nog een keer met jullie wil delen!

#1 Review Bon Bon Nails in Enschede

Best grappig om te zien dat deze bovenaan staat. Vooral omdat ik dat totaal niet had verwacht. Maar als je ooit je nagels wilt laten doen in de buurt van Enschede, dan moet je hier zijn! Want hoe gaaf zijn mijn kerstnagels?

#2 Mijn tijd op school was allesbehalve leuk

Eigenlijk had ik dus verwacht dat één van deze artikelen op nummer 1 zou staan. In dit artikel vertel ik namelijk over de helse schooltijd die ik heb gehad.

#3 De 5 stappen naar een borstverkleining

Dit is echt een informatief artikel. Wil je ook een borstverkleining? Dan zijn dit de stappen die je moet ondernemen om je uiteindelijk bij het ziekenhuis aan te mogen melden voor je operatie.

#4 Het meisje met de grote tieten

Nog een persoonlijk verhaal en een grote reden waarom ik een borstverkleining wilde. Ik ben veel gepest in mijn leven en dit is daar één van de redenen van geweest.

#5 HOTSPOT: De Pannekoek in Enschede

LEKKER! We hebben hier een soort 3-gangendiner gegeten aan pannekoeken. HEERLIJK!

#6 Vandaag krijg ik eindelijk mijn borstverkleining!

Dit artikel schreef ik met héél veel vreugde. Zo blij was ik dat die dag EINDELIJK was aangekomen!

#7 Instagram: Het volg- en ontvolg spelletje

Dit artikel heb ik puur uit frustratie geschreven voor degene die meedoen aan het vol en ontvolg spelletje, want ik vind jullie SUPER irritant. Zo irritant dat ik gewoon iemand om deze reden heb geblokkeerd en erop heb gewezen. Hoe dat afliep, lees je in dit artikel.

#8 Bucketlist: Onwijs gave dingen die in 2018 op mijn lijstje staan

Ik hou echt van dit soort lijstjes maken. Heerlijk uitkijken naar alle mooie dingen die je nog mag gaan doen!

#9 Maar.. Hoe dan? Gewoon.. HOE DAN?!

Maar DIT is me een raar verhaal! Als je dit verhaal nog niet kent, moet je dit echt even gaan bekijken. Het is echt ZIEK!

#10 Op je 25e moet je getrouwd zijn en op je 27e kinderen hebben..

Ja, want het lijkt wel alsof dat moet? Zo een rare eis van de maatschappij en hier uit ik even mijn frustratie daarover 🙂

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.