1 jaar getrouwd! Onze belangrijkste mijlpalen ♥

Vandaag is het alweer 1 jaar geleden dat wij die handtekening zette waarin we voor de rest van onze levens voor elkaar kozen ♥ Ik heb geen idee of jullie het leuk vinden om te lezen, maar ik denk het wel.. Want iedereen word toch gelukkig van mooie momenten? Vandaag deel ik namelijk onze belangrijkste momenten! 

22 september 2012

Als ik het ga hebben over belangrijke momenten, mijlpalen, in onze relatie. Is het begin er toch wel één van! Want zonder het begin is de rest er ook niet. Duhh! Ons verhaal is eigenlijk dat we elkaar hebben ontmoet bij een bedrijf waar we op dat moment allebei werkzaam waren. We gingen uit, werden verliefd en op een gegeven moment gingen we samenwonen in een leuk appartementje in Amsterdam.

1 juli 2014

Deze dag was ook een enorme mijlpaal. Voor mij meer als voor hem. Dit is namelijk de dag van de verhuizing naar Tubbergen, een dorpje in Twente, Overijssel. Waarom? Sebastiaan komt hier namelijk vandaan 🙂 Heftig! Van west naar oost en van hoofdstad naar dorpje. Zo zag ik het toen niet, maar het is een redelijke cultuurschok kan ik je vertellen. Binnenkort zal ik hier even een apart artikel over schrijven!

15 juni 2017

Gezinsuitbreiding! Nee, ik was niet zwanger en al helemaal niet uitgerekend. Maaaar precies een maandje hiervoor (15 mei 2017 dus) is Mila geboren en op deze dag gingen we haar voor het eerst ontmoeten. We waren op slag verliefd ♥ Wat een skeetje en wat was ze mooi! Het was een nestje van een kruising Friese Stabij en Appenzeller. Alle pupjes waren zwart-wit, behalve onze Mila. Zij moest er weer anders uitzien hoor. De speciale van het nest. I love it! Als een dolle dwaas rende ze door de tuin om met de rest te spelen. Met ons wilde ze ook spelen. Gewoon net zo een gek als ons. Mila was echt ons missende puzzelstukje!

Ondertussen is ze alweer een jaar en 2,5 maand. De tijd vliegt! We kunnen ons leven niet meer zonder haar voorstellen!

31 juli 2017

Onze laatste mijlpaal, tot nu toe, is onze trouwdag. De dag dat wij ja zeiden tegen een leven met elkaar ♥ Vandaag zijn we alweer 1 jaar getrouwd en het is niet normaal hoe snel het allemaal gaat!

Op 31 juli 2017 gingen wij ’s morgens naar het gemeentehuis met onze familie, maar we mochten maar een bepaald aantal mensen echt mee naar binnen nemen, dus besloten wij alleen de getuigen te doen en Sebas zijn petekindje. Helaas hebben we al wat personen verloren in ons leven en op zulke momenten is het dan extra moeilijk dat ze er niet bij kunnen zijn, maar ze waren er allemaal in onze gedachten en dat zullen ze ook altijd blijven ♥

Na het gemeentehuis gingen we terug naar ons huis en mochten we prachtige cadeaus uitpakken en kaartjes lezen waarbij ik echt even goed moest slikken om de tranen er niet door te laten. Prachtig ♥

Vervolgens was het tijd om de tuin in te duiken om te proosten en een stukje van onze prachtige taart te eten! De rest van de dag hebben we het zo fijn gehad. Sebastiaan stond aan de bbq (kan niet missen natuurlijk) en het was een dag om nooit te vergeten!

Ben jij getrouwd? Hoe heb jij het gedaan? Heb je er een groot knalfeest van gemaakt of heb je het net zoals ons heel klein gehouden?

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

 1. Sarah
  31 juli 2018 / 08:16

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Waarom hebben jullie ervoor gekozen zo ‘klein’ te trouwen?

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   31 juli 2018 / 19:11

   We wilden heel graag trouwen en die speciale dag, maar we houden allebei niet zo van in de spotlights staan. Daarom hebben we het zo klein gedaan met alleen de ouders, broers en zussen 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   3 augustus 2018 / 05:25

   Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.