Over Sylvahna

Blog

Mijn persoonlijke blog gaat over mijn meningen en ervaringen over veel uiteenlopende onderwerpen. Het gaat voornamelijk over mezelf, daarom ook een persoonlijke blog. Verder praat ik hier over fashion, beauty, lifestyle en kan je af en toe ook een travelblog lezen over gemaakte reizen of reizen die ik ooit nog zou willen maken.

Iedere dag om 6:00 uur staat er een nieuw artikel klaar op Sylvahna.nl.
Momenteel heb ik een vast rooster met onderwerpen:

Maandag         Diary – Mijn weekoverzicht. Een persoonlijk artikel dus
Dinsdag           Lifestyle, dit kan wisselen
Woensdag       Fashion, denk aan mijn OOTD, een wishlist of een shoplog
Donderdag     Beauty of Travel
Vrijdag             Get to know – een rubriek waarin ik een andere blogger interview

Mijn statistieken

Gemeten op 15 juni 2018, heeft Sylvahna.nl zo’n 774 unieke bezoekers en 3.130 pageviews de afgelopen maand volgens Google Analytics, 114 volgers op Twitter, 254 likes op Facebook en 728 volgers op Instagram. Ook heb ik 194 volgers op Bloglovin.

Over Sylvahna

Mijn naam is Sylvahna, ben 29 jaar en sinds 2014 woonachtig in Twente, Overijssel. Oorspronkelijk kom ik uit Hoorn, Noord-Holland. Mijn huidige man heb ik in Amsterdam leren kennen en samen zijn wij in 2014 deze kant op gegaan, omdat hij hier vandaan kwam. Inmiddels woon ik hier nu bijna 4 jaar met veel plezier.
Sinds kort hebben wij ook een nieuw gezinslid rondlopen; Mila. Ons lieve hondje woont nu alweer bijna 8 maanden bij ons thuis en word 15 mei 1 jaar!

Sylvahna & schrijven

Mijn passie voor schrijven begon al een hele tijd geleden. Ik zat nog op de basisschool en maakte daar mijn eigen boekjes over de heks in het bos. Heerlijk vond ik het om met mijn fantasie iets in elkaar te zetten dat op een boek leek. Helaas heb ik daar verder nooit iets mee gedaan tot in 2014. Dat was het moment dat ik Sylvahna.nl begon en heb dat 2 jaren met heel veel plezier gedaan. Helaas kwam daar iets tussen en Sylvahna.nl heeft een tijdje stil gelegen, maar nu zijn we weer online & I could not be more happy about that!

Naast mijn blog

Naast mijn blog hou ik heel erg van gezelligheid en nieuwe avonturen. Ik ga graag een drankje drinken, winkelen, uit eten en noem maar op! Samen met mijn man probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen, maar daar zijn we samen helaas beperkt in vanwege zijn drukke leven van full-time werken, stage & school. Soms doe ik het met hem samen en soms ga ik wat leuks doen met vriendinnen of mijn zusje! Deze zomer komen er weer allemaal leuke dingen aan, waaronder een musical, concert en een festival. Erg veel zin in!

Sylvahna.nl volgen

Hoe kan je mij volgen?

Ik hoop dat jullie het allemaal met veel plezier zullen lezen!

0 Shares